Monday, September 1, 2008

TESTIMONI...APA KATA LELAKI.....

En Arman Ahmad, Selangor. (012-7462170)
Saya telah menggunakan Sensaoil selama setahun, kesannya sangat menakjubkan.Saya sangat berpuas hati melihat perubahan demi perubahan dari segi saiz. Semakin mantap dan jitu. Betul-betul lelaki sejati. Saya pasti semua lelaki ingin menjadi wira yang gagah perkasa. Senjata mesti selalu tajam. Jadi pastikan anda asah senjata sebelum berperang. Tanggungjawab lelaki itu sangat besar. Untuk melayari bahtera yang bahagia, oleh itu gunakanlah Sensaoil kesannya pasti memukau.

En Salfuznizam, Johor. (017-7671507)
Saya mengucapkan jutaan terima kasih kepada isteri saya, Pn Nordiana kerana telah menghadiahkan saya produk Sensaoil. Setelah menggunakannya, saya begitu kagum dengan hasilnya. Sensaoil telah membantu saya menyerikan lagi keintiman kami suami isteri. Bermula dari saat itulah hati saya telah terbuka untuk memasarkan produk yang hebat ini. Bermula dengan memperkenalkan Sensaoil series dan Ayuzip Series ini kepada rakan-rakan dan saudara terdekat, saya ,mula mengorak langkah dengan mendaftar sebagai Pengedar Kawasan. Sungguh menakjubkan, sambutan terhadap produk ini sangat-sangat menggalakkan. Setelah dua bulan saja, saya telah berjaya MEMECAT 'BOS' saya dan menjalankan perniagaan ini secara sepenuh masa. Terima Kasih Sensaoil ... PRODUK TERHEBAT MASA KINI.

En Azizul Shah Bin Mohd Noor, Temerloh. (019-9025960)
Saya telah menggunakan produk Sensacream sejak tahun 2007 apabila diperkenalkan oleh seorang rakan. Sensacream sungguh menakjubkan. Sejak saya menggunakan produk sensacream ini perubahan mendadak berlaku pada diri saya dari minggu-keminggu. Dengan kaedah urutan yang betul dan penggunaan yang konsisten, saya dapat merasai perubahan positif dalam masa 2 minggu sahaja. Saya dapati kekuatan kelakian saya juga bertambah. Saya rasa Sensacream boleh pergi jauh, dengan itu, saya terus mendaftarkan diri sebagai stokis bagi membantu lelaki-lelaki di luar sana. Saya dapati sensacream bukan sahaja untuk lelaki bermasalah sahaja tetapi sesuai untuk semua lelaki bagi mengekalkan keharmonian rumahtangga. Terima kasih kepada Lovelorn Lure Industry Sdn. Bhd kerana memberi peluang kepada saya menjadi pengedar.

Tengku Abdullah Bin Tengku Yahya, Kelantan. (013-9866779/013-9261212)
Saya pengguna setia Sensaoil dan keajaiban yang berlaku ialah saya begitu yakin setiap kali bersama dengan isteri saya.Tiada lagi masalah dalam hubungan kami, keperkasaan dan kelakian lelaki sejati saya terserlah dengan Sensaoil.Gunakanlah Sensaoil pasti kesannya menakjubkan.

En Fadi, Bera. (013-9507986)
Menggunakan Sensacream menjadi rutin saya setiap hari. Bak kata orang lebih baik mencegah dari merawat. Dengan itu tidak salah sekiranya saya mengambil langkah berani untuk mencuba Sensacream walaupun kali pertama saya mencuba produk tersebut. Kita makin hari makin berumur dengan itu banyak perkara yang perlu dititikberatkan terutama dari segi kesihatan dalaman. Setelah mencuba Sensacream, saya rasa ia sesuatu yang patut saya lakukan dari dahulu lagi. Ia membantu saya memantapkan lagi daya ketahanan lelaki saya serta menjadikan saya seorang suami yang lebih gagah kini di sisi isteri. Kebahagiaan isteri kebahagian kami bersama. Dengan itu menjadi tugas saya menjanjikan kebahagian kepada isteri. Kini setelah lebih 3 botol menggunakannya, saya mendapt saiz ideal dan ketegangan maksima yang diimpikan oleh semua lelaki. Terima kasih Sensacream!

En Zainuddin Bin Zainal, Petaling Jaya. (019-3285015)
Sensacream mengubah tanggapan saya kepada produk berasaskan minyak lintah sebelum ini. Sebelum ini saya pernah juga menggunakan minyak lintah tetapi kesannya tidak seperti yang dikatakan. Setelah menggunakan Sensacream 2 bulan yang lalu, saya merasai kelainannya terutamanya sewaktu bersama isteri. Keintiman kami seperti pengantin baru katanya. Isteri sering menanti kepulangan saya dengan senyuman bermakna. Saya berbangga dengan kehebatan yang saya miliki kini. Sensacream menjadi idaman setiap lelaki yang inginkan kepuasan maksima.

En Mohd Fahmi, Keramat. (0136762929)
Sebelum ini saya telah mencuba pelbagai produk berkaitan tenaga lelaki tetapi akhirnya saya kecewa dengan kesannya. Sehingga itu saya tidak lagi berani mencuba sebarang produk kesihatan yang diiklankan di pasaran. Setelah mencuba sampel Sensacream yang diberikan oleh kawan saya yang juga merupakan stokis Lovelorn Lure, saya begitu teruja. Walaupun baru sekali mencuba, Sensacream mengubah tanggapan saya terhadap produk berasaskan minyak lintah sebelum ini. Saya terus mendapatkan Sensacream dan kini saya telah menggunakan 4 botol. Kesannya amat menakjubkan. Sensacream membuatkan saya hebat seperti seorang teruna yang gagah perkasa. Ia mampu memberi kekuatan luar biasa kepada saya. Isteri saya semakin berpuas hati dengan perubahan pada diri saya. Setiap malam kini adalah seperti malam pertama bagi saya. Saya berbangga menjadi salah seorang pengguna Sensacream. Sensacream memang lain dari yang lain.

En Aris Bin Taup, Gombak. (019-6316403)
Pencarian saya selama ini terhenti di sini. Kini kami menikmati malam-malam indah kami dengan lebih hebat lagi. Jika isteri saya mampu tersenyum kepuasan menikmati perbezaannya, mengapa tidak isteri anda. Sensaoil terbukti keberkesanannya.

En Abdul Halim Ramli, Taiping. (019-5757280)
Sensaoil memang benar-benar hebat! Setelah menggunakannya, Alhamdulillah... kehidupan rumahtangga saya menjadi begitu bermakna. Saya berasa yakin setiap kali bersama isteri saya. Keberkesanan produk Sensaoil memang tidak dapat dinafikan. Masalah tidak ada lagi setelah menggunakan Sensaoil. Gunakanlah Sensaoil untuk kebahagiaan rumahtangga anda.

En Manja Bin. Khamis, Kedah. (019-4503500)
Saya menggunakan Sensaoil hampir setahun yang lalu setelah melihat iklan tersebut di TV3. Mulanya saya berminat dengan Sensaoil kerana ingin mencuba sebagai minyak urut untuk merawat sakit otot tetapi, setelah sebulan saya mencuba, saya dapati sensaoil bukan sahaja bertujuan sebagai minyak urut, tetapi produk ini membuatkan saya semakin gagah perkasa terutama dari segi saiz dan ketahanan. Hubungan saya dan isteri semakin mesra dari hari ke hari. Kini, saya bertambah bahagia dengan bertemankan Sensaoil. Saya mengesyorkan kepada kawan-kawan saya untuk mencubanya. Sekarang, saya berbangga menjadi salah seorang Stokis Negeri Kedah.

En Ishak b. Abd Majid, Beranang. (014-6362729)
Sebelum ini saya hanya mendengar tentang produk Sensaoil di ruangan akhbar. Tetapi saya tidak berani untuk mencubanya kerana bimbang akan kesan sampingan yang mendatang. Setelah seorang dari rakan saya menceritakan kehebatan Sensaoil, saya terus mencubanya. Walau dalam masa seminggu penggunaannya saya sudah nampak sedikit perubahan pada diri saya. Ini membuatkan saya bertambah yakin dengan Sensaoil. Setelah sebulan menggunakannya, saya sangat gembira melihat perubahan dari segi saiz. Semakin mantap dan jitu. Kini, saya rasa saya seorang lelaki yang hebat. Bagi saya, dengan menjadi pengedar Lovelorn Lure banyak faedah yang saya dapat. Pendapatan yang lumayan, senang nak jual produk serta ramai orang yang mencari produk ini. Jadi tidaklah terlalu susah untuk saya pasarkan. Sensaoil memang ada umpph.

En Mohd Sohermy Sabri, Banting. (012-3709297)
Sensaoil banyak mengubah hidup saya. Dahulu saya rasa saya dah hebat. Tetapi sejak menggunakan Sensaoil hampir setahun lalu, isteri saya kata saya 10x kali lebih hebat dari dulu. Saya merasai kegagahan dan kekuatan dalaman yang luar biasa berbeza dengan sebelum menggunakan Sensaoil. Sensaoil mempunyai kehebatan dan kekuatan tersendiri.

Adie b. Abdullah, Puchong. (013-3507899)
Saya berbangga dengan pujian dari isteri. Macam malam pertama katanya. Tak sia-sia saya gunakan Sensaoil serta Sensa Vacuum Pump.

Mohd Hidir, Pandan Indah. (012-2254037)
Apabila guna Sensaoil memang dah power. Tetapi bila guna Sensaoil berserta Sensa Vacuum Pump, kelainannya sungguh ”MENAKJUBKAN”. Isteri tersenyum manja hingga tidak terkata. Malah semakin hari semakin sayang.

En Saaban Mat, Serdang. (017-3336131)
Tak semestinya dah kahwin dan ada anak dah kurang mantap. Tengoklah saya, walaupun dah berumur bukan halangan untuk gembirakan dan membahagiakan isteri tercinta. 3 botol Sensaoil je dah cukup saya buktikan keperkasaan saya.

En. Mohd Zainal Abidin B. Abdullah, Port Dickson. (017-6491242)
Bekerja siang dan malam memang memenatkan. Tetapi kepuasan isteri membuatkan saya berbangga bergelar seorang lelaki gagah. Terima kasih Sensaoil.


Kamaruzaman Bin Seli, SACC MALL, Shah Alam. (012-3709696) Kelelakian seseorang itu terbukti apabila dapat memberikan persembahan yang terbaik terhadap pasangannya. Dengan Sensaoil, kelelakian itu saya miliki.

No comments: