Saturday, April 4, 2009

KRIM UBAN USHINE


KRIM UBAN USHINE


Menangani masalah rambut anda...

Anda menghadapi masalah uban...?
Penat mewarnakan rambut saban minggu...?
Atau rambut anda makin nipis dan kelemumur mula berkerak di kepala...?


MENYERLAH TANPA BATASAN USIA.....


*Sesuai untuk lelaki dan wanita..
*Murah dan menjimatkan...
*Berkesan menangani masalah rambut..
*Hasilnya yang cepat dan pantas...
*Dikilangkan di Malaysia...
*Tidak berminyak atau melekit...
*HALAL
*Hasil yg kekal...


Krim Uban Ushine bertindak dengan beberapa cara untuk menyelesaikan masalah anda :

1. Bertindak menghilangkan dan menstabilkan struktur molikular di permukaan kulit kepala yang mengumpul minyak dan sebum. Secara tidak langsung, folikel rambut akan tumbuh dengan lebih baik dan natural. Minyak dan sebum sekiranya dibiarkan akan membuat folikel rambut tersumbat dan ini menjadi punca kepada masalah rambut seperti gugur dan kelemumur.


2. Mikro nutrient yang terdapat di dalam krim uban Ushine akan diserap oleh lapisan kulit kepala dan seterusnya oleh folikel rambut. Vitamin dan acid amino yang ada akan merangsang pigment rambut untuk menghasilkan lebih banyak melanin yang membantu untuk mengekalkan warna rambut yang hitam.


3. Krim uban Ushine membantu kilang minyak yang terdapat pada setiap folikel rambut untuk mengeluarkan minyak secara semulajadi dan seterusnya merangsang kapilari darah membekalkan oksigen kepada rambut. Rambut akan menjadi lebih kuat dan tidak lagi putus bila minyak dan oksigen mencukupi.


SOAL JAWAP ...

Soalan 1 : Bagaimanakah cara penggunaan Krim Uban Ushine ini ?
Soalan 2 : Berapa cepat kah kesan dapat dilihat selepas menggunakan krim uban ini ?
Soalan 3 : Siapakah yang sesuai menggunakan krim uban Ushine ini ?
Soalan 4 : Perlukah shampoo khas digunakan semasa rawatan menggunakan krim uban Ushine ini ?
Soalan 5 : Sekiranya uban telah berkurangan atau hilang, dan penggunaan krim uban Ushine dihentikan, adakah uban akan kembali semula ?


Jawapan 1:Amat mudah. Sebelum tidur, sapukan krim uban ke akar rambut dan gosok hingga merata, Boleh juga disapukan ke atas rambut untuk memberi warna kepada rambut yang telah berubah menjadi uban. Keesokan harinya bolehlah dicuci seperti biasa. Lakukan ini setiap malam sehingga hasilnya dapat dilihat. Dalam tempoh 3 bulan paling lama, insya allah hasilnya dapat dilihat secara jelas.


Jawapan 2 :Paling cepat dalam tempoh 1 bulan sehingga 3 bulan. Proses ini memakan masa sedikit kerana kita menggalakkan pengeluaran rambut baru yang bewarna hitam dan bukan sekadar mewarnakan uban yang telah terhasil. Uban yang bewarna putih itu sebenarnya adalah rambut mati dan hanya proses mewarna samada menggunakan inai atau dye yang dapat menukarkan warnanya kembali kepada warna hitam atau perang. Krim Ushine membekal vitamin dan zat yang sepatutnya kepada akar rambut untuk menghasilkan kulit kepala yang sihat untuk rambut yang sihat.


Jawapan 3 :Semua orang, lelaki dan wanita yang menghadapi masalah uban kerana faktor usia atau kerana faktor genetik, dari usia semuda 12 tahun.


Jawapan 4:Tidak perlu menggunakan shampoo khas. Pengguna bebas menggunakan sebarang shampoo. Cuma semasa rawatan kita tidak menggalakkan penggunaan sebarang produk menyuburkan rambut yang lain. Ini agar krim uban Ushine dapat bertindak sepenuhnya untuk merawat kulit kepada pengguna.Jawapan 5:Pada saya ini adalah kekhuatiran biasa dan jawapannya berbeza bergantung kepada individu. Uban mungkin akan kembali tapi lebih perlahan dari biasa. Orang yang berusia dibawah 50 tahun mungkin melihat kesan yang lebih efektif walau telah berhenti menggunakan krim uban Ushine, berbanding dengan orang yang berusia 50 tahun ke atas.


100gm RM68.00(SM)/RM72.00(SS)
50gm RM 35.00(SM)/RM39.00(SS)

SEMENANJUNG MALAYSIA...PENGHANTARAN PERCUMA

No comments: